tirsdag 10. november 2015

Ibux i svangerskapet

Når det gjelder bruk av smertestillende i svangerskapet, regnes Paracet som helt trygt. Man må ikke ta Ibux noen tid i svangerskapet. Om du har vondt kan du ta paracet eller i værste fall paralgin .

I dette svangerskapet fikk jeg beskjed om å ta ibux, ikke paracet. Gravide og ammende: Er Paracet og Ibux greit? Gravide og ammende er ofte i tvil om hvilke medisiner de kan ta, sier Helle Lindland-Tjønn, farmasøyt og rådgiver ved nettjenesten . Deltakerne ble spurt om de hadde brukt noen form for smertestillende i de første ukene av svangerskapet eller to uker før graviditeten. Under svangerskapet er det mye du skal være forsiktig med av hensyn til. Selv om tabletter som Ibux, som inneholder virkestoffet ibuprofen er . Som spontanabort regnes svangerskap som går til grunne innen 22.


Mødre som bruker Ibux under svangerskapet rapporterer i større grad at barnet har astmasymptomer i ung alder. Det viser en ny studie utført ved Universitetet i . Tror muligens jeg har gjort noe veldig dumt de siste dagene =S På torsdag våkna jeg syk, og verre ble det. Bruk tidlig i svangerskapet kan gi økt risiko for abort, kardiovaskulære misdannelser og gastroschisis.


Jeg vet at man ikke skal ta ibux når man er gravi men jeg hadde ikke særlig. Bruk tidlig i svangerskapet kan gi økt risiko for abort, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg