torsdag 5. november 2015

Jernia røa åpningstider

Vi har en stor og ryddig butikk med mange spennende produkter. Våre ansatte har god kompetanse innen maling, jernvare, . Jernia Røa, præsentation af sted og åpningstider.

Kontaktinformasjon for Jernia Røa Oslo, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Finn de siste tilbudene, telefonnummer og åpningstider for Jernia i Vækerøveien 2i. Finn ut driftstimer Jernia, Oslo, 07Vækerøveien 21 JERNIA RØA.


Velkommen til januarsalget på Røa Senter. VIC, Annen Etage, Lystig, Fredrik Louisa, VITA, Nille, . Jernia er en faghandelskjede med lidenskap for hjemmet, fordi vi mener den beste tiden tilbringes hjemme. Vårt løfte er å hjelpe folk å lykkes hjemme. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


SNART SLUTT: Ryktene om at det snart er slutt for 7-Eleven på Røa, har gått en stund. Brødrene Randklevs isenkram og Jernia før storkiosken kom. Vækerøveien 21 07Oslo Tlf: 22510880.


Trondheimsveien 10 05Oslo Tlf: 23035460 . PNINGSTIDER – (- 19) Meny - (- 19) Vinmonopolet: - (- 15) Apoteket: - (- 19). Velg en butikk ved å klikke på et av ikonene på kartet. Ved å klikke på butikken, vil kartet zoome inn på dette området. På Røa Senter kan du handle i hyggelige butikker med stort utvalg, og hvor du får god.


Vi har lang åpningsti noe som passer for aktive kvinner med barn. Hos Jernia Røa har de mange gode tilbud og et stort utvalg av griller i både gass, . Røa Senter Senteret i seg selv er litt midt på treet, med. Hvis du ikke er kresen på å gå litt ut av senteret, er Røa smekkfull av alle mulige rare butikker, sportsbutikker og blomsterhandel og Jernia. Lengre åpningstider skal være med på å styrke Kvadraturen i konkurranse med. I Lillemarkens står dessuten Jernia Torjesen for den største . I omgivelsene til Røa terrasse har vi funnet 1treff i kategori Oppussing DIY.


Her er de treffene som ligger nærmest. Mandag til Torsdag 07:til 16:og Fredag 07:til 15:00. Kunderparkering mot avgift for Jernia og Komplett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg