mandag 23. november 2015

Nyfødt mageknip

Er dette bare vanlig mageknip, eller er det symptom på at mor har spist noe han ikke tåler? Foreldre › Baby › Babyhelse › myter om babyens mageBufret15. Denne kickstarten kan godt gi mageknip – for noen mer enn andre.

Ikke det at den nyfødte hyler i smerte med det samme du setter tennene i . Det skjærer meg i hjertet når Benjamin har vondt i magen. Han fekter med armer og bein, blir rød i ansiktet og ynker seg noe forferdelig - til og . Tips om luft- og magesmerter til de aller.

Noen nyfødte (og om gutten din er uker, så er han jo fremdeles nesten helt ny) kan . Takk for en fin side som har hjulpet meg mye under svangerskapet og nå etter at den lille gutten vår blei født! Vi har en gutt på uker som vi sliter med å få . Bloggen er publisert i samarbeid med Ammehjelpen. Har hørt at Løk, kål, melkeprodukter, brus, sjokolade og kaffe er blandt verstingene, men at man bare må prøve seg frem for å finne ut hva . Midwife og Siri svarer mageknip hos nyfødt. Sønnen min som bare er en uke gammel har tidvis mageknipe, han hyler plutselig og gråter litt, men det varer vanligvis . Dette resulterer i gassdannelse og derved mageknip, uro og hyppige løse avføringer.


Diagnosen kan stilles ved avføringsprøver.

Trenger råd om spising, soving og mageknip. Synes at lille jenta på uker spiser veldig mye, men er så usikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg