tirsdag 12. september 2017

Bipolar behandling

Hos personer med bipolar lidelse er humørsvingningene mye mer ekstreme. Bipolar lidelse kan gjøre livet vanskelig, men med riktig behandling kan de fleste få . Mange lever godt med en bipolar lidelse med rett behandling og egen innsats.

Det er ikke slik at noen medisiner er bedre enn andre, eller at medisiner er fasitsvaret for din behandling. Ofte har pasientene med bipolar lidelse mottatt behandling tidligere med medikamenter mot depresjon (SSRI) før de får stilt riktig diagnose hos en spesialist. Bipolar lidelse gjør at stemningsleiet veksler mellom mani (oppstemthet) og depresjon (nedstemthet).


Psykia AS tilbyr spesialisert behandling og utredning for stemningslidelser, bipolar lidelse, depresjon, bulimi, ADHD.

Det er ingen helbredende behandling for bipolar lidelse, men sykdommen kan hos de fleste stabiliseres med legemidler og psykososial oppfølging. Bipolar lidelse ble tidligere kalt for manisk-depressiv sykdom. Heldigvis kan de fleste få behandling som hjelper.


Personer med bipolar lidelse har sykdom som medfører perioder med ulike grader. Bipolar lidelse hos en gravid kvinne krever nøye oppfølging og behandling .

Bipolar lidelse er en psykisk lidelse som gjør at humøret og aktiviteten svinger mer enn hva andre mennesker opplever. Behandlingen er omfattende og livsvarig . Nyere internasjonale retningslinjer for behandling av bipolar lidelse omhandler også svangerskap og post partum-periode (8). Gå til Behandling - Det finnes en rekke farmakologiske og psykoterapeutiske teknikker som brukes til behandling av bipolar lidelse. Bipolar lidelse eller manisk depressiv lidelse er en psykisk lidelse, men kan like. Det finnes ingen helbredende behandling for bipolar lidelse, men den kan . Bipoloar depresjon er depresjon hos personer med bipolar lidelse.


Behandling av denne tilstanden krever andre forholdsregler enn behandling av annen . Behandling med medisiner er avgjørende i behandlingen av bipolar lidelse. Bipolar lidelse er en sykdom kjennetegnet av perioder med endret stemningsleie, som mani og depresjon. Alternative behandlingsformer for bipolar lidelse fokuserer på å redusere.


Før du prøver en alternativ behandling, bør du alltid snakke med legen din for å være . Fysisk aktivitet er en naturlig måte å behandle bipolar lidelse uten medisinering. Aktivitet frigjør viktige hjernen kjemikalier - dopamin og serotonin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg