tirsdag 5. september 2017

Erysipelas behandling

Overflatisk hudinfeksjon forårsaket av betahemolytiske streptokokker. Inngangsporten (ofte ikke synlig) kan være en liten rift, et sår . Ytreøret er utsatt for diverse skader og sykdommer.

Flere av disse krever aktiv behandling for å unngå komplikasjoner. Rosen (erysipelas) er en hudinfeksjon som kjennetegnes ved at den infiserte huden er rø betent og sår. Infeksjonen lar seg vanligvis enkelt behandle med . Erysipelas er ikke så vanlig hos barn som hos voksne. Hudinfeksjonen er spesielt vanlig blant barn og eldre menn, og må behandles med antibiotika.


Rosen (erysipelas) er en akutt hudinfeksjon som ofte er forårsaket av. Det er viktig å få behandling når sykdommen oppstår ellers kan dette føre til . Ved infeksjoner med betahemolytiske streptokokker gruppe A gis alltid systemisk antibakteriell behandling. Rosen (erysipelas) er en avgrenset betennelse i huden.


I alvorlige tilfeller kan det være at man blir lagt inn på sykehus for behandling. Erysipelas, akutt hudinfeksjon forårsaket av betahemolytiske streptokokker, vanligvis gruppe A,. Ved erysipelas kan bakterier isoleres direkte fra et sår i inntil av. GAS-infeksjoner som nekrotiserende fasciitt og .

Behandling Alvorlighetsgra lokalisering og utbredelse varierer betydelig. Lokalisering i ansikt, hode og større utbredelser på legg eller armer . Behandling er penicillinasestabilt penicillin hvis penicillinaseproduserende bakterier, ellers vanlig penicillin. Erysipelas og cellulitt kan være vanskelige å skille . Behandling via kirurgi+pc+klindamycin i v + immunoglobuliner +. Få randomiserte studier er utført for erysipelas alene. Historiske data tilsier at antibiotika er indisert og mer effektivt enn ingen behandling selv om det ikke . Mangler den klare demarkering til normal hu som erysipelas har. Udvikling af erysipelas efter indsat behandling kan følges ved at optegne omridset af . Man kan da forsøke forlenget behandling, dvs dager, med samme dose (vanlig penicillin), . Innhold: Gir ansikter; Typer og symptomer på rosen på føttene; metoder for erysipelas på beinet.


Hvis du ellers har god helse, kan du muligens oppholde deg hjemme under behandlingen for erysipelas.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg