fredag 8. september 2017

Kjønnsvorter utseende

Kjønnsvorter kan variere i størrelse og utseende. Noen er små, hudfargede og flate, andre kan være mer knudrete og hvite. Din partner kan altså ha HPV-viruset uten å ha kjønnsvorter selv.

Ofte får de et blomkålaktig utseende når de oppnår en viss størrelse. Slik du beskriver dette, høres det ut som om du har kjønnsvorter og at dette er. Kjønnsvorter (kondylomer) er vorter på kjønnsorganene og i endetarmsområdet. Vortene skyldes humant papillomavirus og er ufarlige, men kan .

Kjønnsvorter kan ligne på vorter som man får hender og føtter, men de kan også bli svære og ha nesten blomkålaktig utseende. Kondylomer eller kjønnsvorter er en kjønnssykdom som skyldes et virus. De varierer mye av utseende fra helt flate vorter til knudrete blomkållignende vorter. De kan visst være veldig ulike både av utseende og størrelse og farge. Det er vanskelig å beskytte seg mot kjønnsvorter, men det er ikke alle.


KJØNNSVORTER: Synes du det er flaut å snakke om kjønnsvorter? Fryse kjønnsvorter – hvordan gjør jeg det? Noen ganger vises de i grupper og har et utseende som er lik utseendet på . Jeg har oppdaget at jeg har fått kjønnsvorter, noe som selvfølgelig er veldig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg