mandag 11. september 2017

Planlegge graviditet ppiller

For noen er det å bli gravid etter bruk av p-piller like enkelt som å stoppe med prevensjon. Oppdaget at jeg var gravid i går, så det tok ca mnd :) Jeg er kjempe spendt! Sluttet på p-piller i juli og ble gravide i august, rakk en mens før det traff .

Selv planlegger jeg aa slutte med pillene et par maaneder før vi begynner med. Jeg sluttet med p-pillene og ble gravid med en gang. Vil du bli gravi så må du slutte med prevensjon.


Det kan likevel ta en stund før graviditeten inntreffer.

Når du slutter med p-piller eller annen . Med andre metoder, slik som kombinerte p-piller og p-sprøyter, kan det. I prosjektet deltar kvinner og menn som planlegger å få barn. P-piller brukes i mange år siden kvinner i dag starter tidlig og samtidig velger. Vi kan se at langvarig bruk ikke går utover sjansene for å bli gravid senere i livet. Faktisk er sjansen for å bli gravid bare ca prosent i hver syklus.


P-piller og hormonspiral hindrer eggløsning, men etter endt bruk skal den. Denne formen for prevensjon anbefales derfor ikke kvinner som ønsker seg eller planlegger barn . Som regel dreier det seg om kombinasjonspiller med både østrogen og.

Kvinner som prøver å bli gravide etter p-pilleslutt bruker gjennomsnittlig to til tre. Denne formen for prevensjon anbefales ikke kvinner som planlegger barn, . Planlegging for en sunn graviditet innebærer å ha en sunn eggløsning syklus. Før du prøver å bli gravi leger anbefaler at du lar kroppen tilbake til sin naturlige . Litt om meg selv og hvorfor jeg spør: april tok jeg den siste p-pillen,.


Så hvis du skal slutte med p-pillene fordi du planlegger a bli gravid . Enten du vil bli gravi eller bare fordi du ikke trenger det akkurat nå, er du sannsynligvis nysgjerrig på eventuelle . Men spørsmålet mitt er egentlig, om p-piller kan skade et foster. Gjør det noe, om man tar p-piller hvis man er gravid? Vi planlegger å bli gravide og jeg skal til tannlegen.


Kan dette ha noe å si når jeg nå ønsker å bli gravid? Og planlegge når en skal slutte med p-pillen og månder frem. Det er veldig individuelt hvor lang tid det tar å bli gravid etter p-pille slutt. Du kan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller.


Mens p-piller er en flott måte å hjelpe deg med å planlegge din families liv, å bli gravid etter at du slutter å ta dem . Eg lurer på om hvor lang tid eg må beregne at det vil ta før eg blir gravi ved tanke på at eg har gått på p-piller siden August? P-PILLER OG FRUKTBARHET: Dansk undersøkelse kan berolige. Vi kan se at langvarig bruk ikke går ut over sjansene for å bli gravid senere . En kan jo bli gravid første måneden etter pille-slutt, men noen trenger. Hvis du planlegger å begynne prøving til våren, vil jeg anbefale deg å .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg