onsdag 27. september 2017

Sebamed kuldekrem

Vis fullstørrelse Sebamed Kuldekrem 75ml. Det høye innholdet av fett og planteoljer beskytter . Kjøp Sebamed kuldekrem ml hos Vitusapotek. Vi har strenge kvalitetskontroller og alle produkter vi selger er godkjent av våre eksperter. Vi har to typer uten vann; SebaMed til 1kroner og Ceridal til 125.


Det er delte meninger om hvorvidt barn skal smøres med kuldekrem . Både jeg selv og en til fra barselgruppen brukte Sebamed kuldekrem til våre måneders gamle babyer.

Sebamed kuldekrem beskytter huden mot kulde og uttørking. Kuldekremen inneholder ikke vann, men har et høyt innhold av fett og plateoljer. Sebamed kuldekrem beskytter huden mot kulde og uttørring. Pleier huden med naturlige lipider fra avokado- og søtmandelolje. Ceridal er jo en kuldekrem som ligger som et lag uten på huden, den trekker ikke inn.


Sebamed kan du smøre på rett før du går ut døra ja. Det høye innholdet av planteoljer gjenoppretter hudens lipidbalanse og gjør den derfor velegnet . En vannfri krem med planteoljer som beskytter huden mot kulde og uttørring. Til bruk som kuldekrepåsmøres minutter før man går .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg