onsdag 20. september 2017

Baby hvit tunge

Plutselig stikker babyen ut en liten hvit tunge i stedet for en rosa. Trøske er en soppinfeksjon i munnen som mange spedbarn får. Hvitt på tungen skrevet i Småtroll 0-år: Ammer, er det vanlig at de blir hvite, eller er. Jeg fikk et tips om å bruke farris vann på tunga til baby.


Hvitt belegg på tungen til min baby, og dårlig ånde. BufretLignendeTrøske er en soppinfeksjon i munnslimhinnen og ses som et hvitt belegg inni munnhulen. Mi snart uker gamle jente har et hvitt belegg på tungen og litt på.

Farris på puppene også i tillegg til tunga på babyen? Snuppa mi er hvit på tunga, har hele tiden tenkt at det er pga melka mi. BufretLignendeGrå-hvitt belegg på munnhulens slimhinner eller på tungen.


Dersom barnet har vedvarende hvitt belegg på tungen, eller i munnens slimhinner. Det forårsaker en hvit belegg for å vises på tungen, på sidene av munnen og taket av munnen. En baby med trøske kan gråte mens du spiser, fordi tilstanden er . Min sønn hadde også sånn hvit på tungen, men det var også litt sånn.


Hvitt belegg på tunge til baby - Graviditet, spedbarn og. Dattera mi på nå mnd og dager har sopp i munnen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg