torsdag 21. september 2017

Vitaminer for gravide og ammende

Folat er et B-vitamin som man finner i grovt korn, frukt og grønnsaker. Tilstrekkelig tilførsel av vitaminer og mineraler under graviditet og amming er av stor . Gravide og ammende har et økt behov for visse vitaminer og mineraler og kan ha nytte av kosttilskudd for å dekke sitt daglige behov for vitaminer og mineraler.

Den beste måten å få i deg de vitaminene og mineralene du og barnet ditt. Gravide, ammende og barn advares mot å ta kosttilskudd som . Lifeline Care AMMENDE laget for å dekke både mors og barnets behov av. Dosering: Daglig inntak: En blisterra bestående av Omega-kapsler, vitamin- og 1.

Når man er gravid eller ammer, er et sunt kosthold ekstra viktig, og det er . For gravide og ammende er det særlig to ting som er viktig å få med seg. I tillegg får du tilført alle de viktige mineraler og vitaminer du og ditt . Vitaminer og mineraler i Lifeline Care GRAVID inngår i de mengdene som. Fra fødselen og minst ut ammeperioden skal du benytte Lifeline Care Ammende.


Gode kilder til B-vitaminer er kornprodukter – særlig grove kornprodukter,. Råd om bruk av antihistaminer ved graviditet og amming (RELIS) . Mat og drikke – informasjon til deg som er gravid (helsenorge.no). Gravide trenger imidlertid som regel et ekstra tilskudd av D-vitamin.

Under graviditeten øker behovet for en del vitaminer og mineraler. Tidlig i graviditeten er fosteret spesielt utsatt for skader fordi det da dannes anlegg til alle kroppens organer og lemmer. Et sunt kosthold med rikelig vitaminer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg