fredag 22. september 2017

V hals t skjorte

Basic t-skjorter kan like gjerne være et stilig valg i seg selv. For et mer elegant og sofistikert uttrykk er t-skjorter med V-hals en sikker vinner. Blikk v-hals t-skjorte er i 1grams strikket materiale bestående av 1 polyester.

T-skjorten har god fukttransport og tørker raskt, og er . Myk t-skjorte i 1 merinoull som gir god varme på kjølige dager. VELG FARGE Vår originale slim fit v-hals t-skjorte kan brukes til det meste. Like god til arbei aktivitet eller hverdagsbruk – selv for deg med følsom hud.

Men selv ikke t-skjorter er like, og det er faktisk stor forskjell på hvordan en t-skjorte med v-hals ser ut på deg kontra en med rund hals. Her finner du alt fra våre klassiske ensfargede og stripete bomulls t-skjorter til tøffe mønstrede t-skjorter. Vi har også undertøys t-skjorter med v- og rund-hals i .

Discover the latest styles of men's v neck t-shirts at ASOS. Shop from our range of v neck t-shirts for men. Devold Breeze er myke og lette plagg spesielt utviklet for dager da det er behov for ultra lette plagg . En god sommergarderobe bør i alle fall inneholde tre hvite t-skjorter.


Går det om jeg går med tskjorte hvis den ikke synes f. Er det kun skjorte som passer under v-hals gensere? T-shirts in a soft cotton fabric, with or without stretch in the colours black and white. Tufte Wear v-hals t-skjorte kan brukes til det meste. Se utvalget av v-hals t-skjorte til herre.


Våre klassiske t-skjorte med v-hals i myk og behagelig bambusfiber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg