tirsdag 5. september 2017

Sår i hodebunnen kreft

Jeg har hatt svie i hodebunnen i et halvt år. Kløe i hodebunnen kan skyldes begynnende hudkreft.

Det fremstår som et sår med skorpe på som ikke vil gro, og som vokser sakte. Disse lesjonene kan være forstadier til kreft; i 10- av tilfellene kan de utvikle seg til. Basalcellekreft, eller basalcellekarsinom, opptrer ofte som en voksaktig kul, . Informasjon om rsak, utredning og behandling av utslett i hodebunn.

Jeg kan berolige deg med at ingen av symptomene som du beskriver taler for alvorlig sykdom som f. Jeg har i flere år vært plaget med sår under forhud. Når kreften blir behandlet i en tidlig fase, har hudkreft-pasientene en mye. Den kan også vise seg som en rø litt sår flekk, som gradvis øker i. Andre årsaker til denne kreftformen er kronisk betennelse eller sår i huden. Basalcellekarsinom er den vanligste av alle former for kreft.


Den kan også vise seg som en rø litt sår flekk, som gradvis øker i størrelse i . Basalcellekreft er den hyppigste formen for hudkreft blant hvite mennesker over. I noen tilfeller dannes et sår, og typisk er det at såret ikke gror som normalt.

Basalcellekarsinom er den hyppigste krefttypen av alle. De kan ellers opptre hvor som helst, særlig på solutsatte hudpartier som overkropp og armer, men også i hodebunnen. I andre tilfeller kan det se ut som et sår som ikke gror.


Håret utvikler seg fra hårrøttene i hodebunnen. Oppstår det forstyrrelser eller sykdom i disse røttene, kan det påvirke hårets vekst og utvikling. Hudkreft er en krefttype som rammer kroppens største organ, huden. Sår i huden som ikke gror, eller blør lett; Hudfortykkelse som er rødlig, klør eller gjør vondt . Hvis du har Helvetesil og sårene er åpne, bør du ikke være rundt alle som ikke. Et immunsystem kompromittert av immunsuppressive legemidler, kan kreft . Lurer du på hvorfor det klør i hodebunnen?


Det kan skyldes alt fra stress til sykdom. Dette kan bety alvorlige problemer som kreft, håravfall, skallethet, og mye mer som. En bruker på klaget over sår i hodebunnen og kviser på . For noen så kommer det uventet: Plutselig opplever man kløe i hodebunnen.


Som regel er dette helt ufarlig, og har en naturlig forklaring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg