mandag 11. september 2017

Febermåling i rompa

Har et pannemålerinstrument som funker bra. Det er lett å gjøre feil når du skal måle kroppstemperaturen. Det innebærer at grader målt under armen med et elektronisk termometer kan tilsvare alt fra 3til 3i baken.

Hva har febermåling i baken med overgrep å gjøre? Har aldri tatt temp eller stukket piller i rompa på noen, å det kommer jeg aldri til å gjøre . Forum › Generell diskusjon › GenereltBufret26.

Ingen sa noe til meg i dag når jeg hentet, men Frida sier en av de ansatte målte feberen i øret hennes og i rompa hennes. BufretLignendeHar hørt at vi ansatte i barnehagen ikke har lov til å måle barnets feber, verken i rompa eller under armen. I dag kjøpte jeg ny febermåler, en som måler i øret. Feilmåling på pannetermometerinnlegg31.


FeberBufretLignendeFeber er en del av kroppens forsvarsrespons mot infeksjoner, og er en økning av kroppstemperaturen utenom det normale. Feber er en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjoner og er ikke en sykdom i seg selv. Det er ikke alltid hensiktsmessig å ta febernedsettende medisin . Du skal ikke ha hele termometeret inni rumpa, skjønner du.


Fagstoff: Det finnes ulike måter å måle kroppstemperaturen på. Ofte er det andre observasjoner eller kjente sykdommer som gjør at vi ønsker å . Sara nekter plent å måle feberen i rompa, og siden jeg ikke vil gjennomføre dette for en hver pris når hun tross alt er år, måler vi under . Jeg har kjøpt meg termometer for og kunne se når jeg har feber. Dette er vel egentlig sånn man stapper u rumpa. Vi var akkurat på sykehuset, og der sa de at temp i rompa er det eneste pålitelige.


Vet dessverre ikke noe om det med febermåling på så små. Du rådes til å sjekke feberen på gamlemåten - i rumpa. Vi er ofte ikke fullt så interessert i en helt nøyaktig febermåling, men har mer fokus på . Febermåling i rumpa er (dessverre) den sikreste måten å måle feberen på. Da får man tilnærmet kjernetemperatur, i motsetning til. Da ble det et nytt søkeord innlegg da, denne gang om søkeord febermåling rompa Hmm, bringer tilbake fæle minner det.


A rectal exam is done with a proctoscope.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg