torsdag 7. september 2017

Vondt i kjeven og halsen

Vondt i halsen kan skyldes en rekke diagnoser, bl. Vondt i kjeven (har du muskel- og leddsmerter i kinn eller mot kjeveleddet?) – Vondt i . For en måned siden fikk jeg vondt i venstre kjeve.

Hos meg gjør det også vondt inne i ørene av og til. Alle disse strukturene kan ved sykdom forårsake smerter. I tillegg kan sykdommer i tenner og munn, i bihuler eller ansiktsnerver også medføre smerter i kjeven.


Kreft i hode- og halsregionen kan også vise seg som en kul på halsen.

Klarer jo ikke og få en slange ned i halsen når jeg har så store plager i. Og kan ørebetennelse gjøre vondt i hodet og kjeven? I tillegg har du en rekke andre muskler i kjeven, munnen og halsen, som gir. Dersom du spenner kjeven grunnet smerte, enten i kjeven eller andre steder, kan . Er vondt i bare ene siden av halsen, og opp i øret. Kan forsåvidt være vondt i øre, kjeve eller hals med ustråling, litt vanskelig å si. Hei For et par dager siden fikk jeg smerter i kjeven.


BufretDet er ikke i tannkjøttet eller i halsen, men muskulært i kjeven. Dette er en tilstand med smerter i kjeve og tyggemuskulatur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg