onsdag 4. april 2018

Forkjølet baby 2 mnd

Side av - Forkjølet baby skrevet i Småtroll 0-år: Jeg har ei jente på 8. Min på mnd ble dårlig rett før jul, ingen feber men tett og surklete. BufretHer får du tips om hvordan du hjelper en forkjølet baby, og hva du bør passe på. En forkjølelse gir normalt tett og snørrete nese, hoste og vond hals.


Tilbake; Vis alle Foreldre og barn; Medlemsrabatterte produkter til baby og barn. Du bør ikke gi febernedsettende medisin til barn under måneder uten etter avtale med lege. Noskapin bør ikke brukes til barn under år uten etter avtale med lege.

Haster, forkjølelse hos mnd babyinnlegg19. Jeg har en baby på uker, som har blitt forkjølet. Hun er veldig tett, og jeg forsøker å få slimet tynnere vha.


Hvis baby'n er tett i nesa så kan du bruke saltvannsdråper. Det er uvanlig at spebarn under seks måneder får feber. Vanligvis gir RS-virus bare lette symptomer som en forkjølelse. Sykdommen rammer særlig små barn mellom måneder og år, og man regner med at de aller fleste barn har gjennomgått en . Er han under fire måneder skal du kun gi morsmelk eller morsmelkerstatning.


Barn får lettere feber enn voksne, da temperaturreguleringen deres fortsatt er litt ustabil. Siden hun er neseforkjølet dreier det seg mest sannsynlig om en virusinfeksjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg