onsdag 24. januar 2018

Hodepine i pannen og bak øynene

Noen ganger sitter smerten bakerst i hodet, andre ganger i pannen og noen ganger virker det som om. Det kan føles som om hodepinen sprer seg mot nakken eller bak ørene. Enkelte opplever smerte i eller omkring øynene. Hei, jeg er en mann på år som stort sett aldri har hodepine. For dager siden fikk jeg smerter i pannen som strålte noe ut mot begge sider.


Har de siste dagene hatt en plagsom smerte bak øynene. Jeg legger på både nakken og i pannen og det hjelper men bare midlertidig.

Hodepine er ofte ledsaget av andre symptomer som kvalme, ustøhet, tretthet, øresus og dårlig. Smertene er ofte verst i tinning, panne eller bak øynene. Serier av hodepineanfall hvor smerten er intens (!) og sitter bak øyet.


Vondt i pannen kan skyldes tensjonshodepine, bihulebetennelse, cervikogen hodepine. Mysing' kan gi økt muskelspenning rundt øynene og pannen). Tensjonshodepine (gir en karakteristisk hodepine som et 'bånd over pannen'). Hodepinen kalles kronisk dersom den er tilstede mer enn dager i måneden over minst påfølgende måneder. Smertene beskrives ofte som et stramt bånd over pannen og rundt hodet.


Oftest er smertene lokalisert bak det ene øyet.

Finn ut hva som er årsaken bak smerten og bli kvitt plagene. Kjennes som smerter og press rundt nese og øyne. Kjennes som en jevn smerte bak pannen, akkompagnert av lite energi og kanskje også svimmelhet.


Hodepine bak øynene er et vanlig problem blant mange. Smerten er uutholdelig døv, og føles som et stramt bånd er skutt i pannen. Hodepine er en folkesykdom som de fleste av oss opplever en gang i blant. Hodepine kommer i varierende gra fra veldig lys til veldig tung.


Hodepine kan oppstå i pannen, på baksiden av eller bak øynene. Migrene, Typisk halvsidig pulserende hodepine som forverres ved fysisk aktivitet,. Vedvarende smerte i orbita, panne og tinning ledsaget av. Kronisk hodepine, trykk bak øya og tinningen.


Helse: Har hatt en spesiell hodepine av og til de siste 2-3. Vondt i hodet på ene siden, bak øynene, og nedover halve ansiktet. Ensidig hodepine, som regel mest uttalt i bakhodet. Utstråling mot øye eller tinning, eventuelt også mot skulder og overekstremitet på . Bak ørene, fremme i panna, i bakhodet og litt til venstre oppå hodet der jeg har et slags krater etter et fall der jeg slo hull . I stedet bør du bruke hodet til å finne ut hvilken type hodepine du har.


De kan ledsages av rennende øyne og nese på samme side. Hodepine, en av de vanligste medisinske tilstandene. Smerten, som er svært kraftig, sitter vanligvis bak og rundt et øye og opptrer ofte om . Som nakkeskadet vet du hva det vil si å ha hodepine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg