tirsdag 23. januar 2018

Gram hvitevarer

Se våre nye Flexi Induksjons topper med automatisk gryteregistreing og TwinZone- som koble. BufretLignendeGram tilbyr et stort utvalg av komfyrer, innbyggingsovner og platetopper. Her får du tidløs design, enkel rengjøring med pyrolyse samt lynrask og sikker . Hjertet sier AEG eller miele, lommepungen sier Gram.


Er der noen som har erfaringer med denne . Ragnar Eknes, salgsdirektør i Gram Norge AS, med pyrolyseovnen. Etter å ha vært nede i en bølgedal er danske Gram nå på vei tilbake på det.

Stikkord: Gram Årets julegaver 20Stiftelsen Elektronikkbransjen Hvitevarer . GRAM tilbyr et stort utvalg av hvitevarer. For komfyrer får du et tidløst design, enkel rengjøring med pyrolyse, sikker og lynrask oppvarming med induksjon. Gram komfyr CC36050VX - Elegant komfyr med glasskeramisk platetopp og multifunksjonsovn. Vi er et merkeverksted for ASKO, GRAM, ELTO og UPO i områdene Oslo, Akershus og.


Vi har et stort utvalg av hvitevarer av merkene Asko, Gram og Gorenje. Vi skal kjøpe nye hvitvarer, noen som har dårlige eller gode erfaringer med disse merkene: - Candy - Gram - Asko - Logik alle disse selger de .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg