tirsdag 30. januar 2018

Lagunen søndagsåpent

Lagunen Storsenter, Laguneveien 52Rådal. I Laguneområdet finner du over 1virksomheter. Med over motebutikker er Lagunen Storsenter det desidert største motehuset i Bergensregionen!

Glem alt du hittil har sett av sportsbutikker. Vår forretningsidé er enkel: Stort utvalg, kjente merkevarer og Xtra Xtra Lave priser. Lagunen Storsenter i Fana og Sartor senter på Sotra har disse tidene: Søndagsåpent frem til jul: Fra kl.


Apotek 1s hovedmål er å vise vei til kloke helsevalg og bedre livskvalitet.

Vi legger vekt på personlig service og å stimulere våre kunder til å . Egon på Lagunen er en del av kjøpesenteret Lagunen, men lever sitt eget liv med åpningstider ut over senterets. Egon Lagunen er som en kjenner Egon fra . LAGUNEN: Hverdager, mandag til fredag; 8. XXL Bergen, Laguneparken, præsentation af sted og åpningstider. Adresse: Laguneveien 1 52Rådal; Åpningstider: Mandag - Fredag 10:- 21:0 Lørdag 10:- 18:00; Kundesenter: 8800 . Velkommen til Volvat Medisinske Senter i Bergen.


Vi har i dag to ulike enheter plassert i Bergen: Vårt medisinske senter . Du finner oss i andre etasje på Lagunen Storsenter. Men god gammel kjøpesenter-ånd tilsier vel at det er søndagsåpent de siste søndagene før jul.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg