fredag 26. januar 2018

Forkjølelse behandling

Forkjølelse er en av de vanligste sykdommene vi har. Infeksjonen varer ofte bare noen dager, men kan være plagsom. Behandling ved forkjølelse; Forkjølelse, influensa eller allergi?

Generelt er influensa verre og mer langvarig enn forkjølelse, og. Selv om det ikke finnes noen behandling for forkjølelse, er det mulig å . Voksne rammes av forkjølelse 1-ganger per år, barn under syv år rammes 7-ganger per år. Det er en virussykdom, og det finnes ingen effektiv behandling.

Forkjølelse er en svært vanlig sykdom som gjerne går over av seg selv og er regnet som relativt ufarlig. Vanlige symptomer er nysing, tett nese, sår hals, hoste, . Bruk av antibiotika for behandling av luftveisinfeksjoner forårsaket av virus er en av de viktigste årsaker til . Det finnes flere råd mot forkjølelse som virker, men når det gjelder antibiotika så skal dette bare tas dersom forkjølelsen får komplikasjoner. Gå til Finnes det behandling mot forkjølelse? Ved tørrhoste kan det benyttes (sterk) hostesaft, men dette er ingen behandling og bør heller ikke . Det finnes ingen egentlig behandling av forkjølelse.


Antibiotika og lignende stoffer har ingen effekt på virus og altså heller ikke på forkjølelse. Forkjølelse, hoste og sår hals kan ikke behandles. Det er ihvertfall blitt en vanlig oppfatnig hos leger. Symptomene går over av seg selv i løpet av 3-dager så .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg