mandag 8. januar 2018

Coola solkrem

Lett ansiktskrem med SPF og en mild duft av agurk. I rekken av solkremer av den grønnere sorten, er Coola et av våre favorittmerker. Listen over ingredienser fra Moder Jord er like imponerende . Jeg er bare nødt til å fortelle dere om disse solkremene fra merket COOLA.


Coola solkrem med økologiske ingredienser i norge. COOLA Face SPF Make Up Setting Spray - Organic. Sammenlign priser på Coola Mineral Rose Face Tinted Lotion SPF50ml.

Sammenlign priser på alle Coola Solkrem (26) . Sammenlign priser på Coola Face Mineral Sunscreen Natural BB Cream SPF50ml. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Sammenlign priser på Coola Mineral Unscented Face Lotion SPF50ml. Sammenlign priser på alle Coola Solkrem (26). I flere av våre Sunkost butikker har vi naturlige, økologiske solkremserier med både fysisk og kjemisk filter, blant annet Eco Cosmetics og Coola . Solkrem er nok noe jeg er over middels opptatt av.


Jeg bruker ganske høy faktor året rundt, det går som regel i SPFhele året, men unntak fra . Dette er min nye solkremfavoritt til kroppen!

Den har rene, økologiske og næringsrike ingredienser og er selvsagt fri . Begynner like godt med “vinneren” over solkremer. Nemlig Coola MineralFace SPF Matte Tint fra Pureskin, en nettbutikk med stort utvalg av . Jeg har nylig kjøpt Coola solkrem og er inmari fornøyd. Hold solen og miljøet i sjakk med denne solkremen for ansiktet. Kremen har en klar og duftfri formula som er spesielt utviklet for å beskytte huden i ansiktet. I fjor oppdaget jeg Coola gjennom det økologiske nettparfymeriet.


Sunkost Volda er stolte over å kunne tilby den økologiske COOLA - solkremserien! COOLA- solkrem er for deg som ønskjer kvalitet. Coola Classic Sunscreen: Solkrem til kroppen.


Kremen dufter ikke av noe som helst, og det er kjempedeilig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg