onsdag 24. januar 2018

Omgangssyke unngå smitte

Ta noen forholdsregler, så styrer du (kanskje) unna omgangssyken! UNNGÅ SMITTE: Grundig håndvask med såpe og varmt vann er den . Slik forebygger du mot omgangssyke, influensa og andre smittsomme sykdommer.

Omgangssyke med oppkast og diaré går som en farsott over landet, men det finnes enkle grep for å unngå smitte. Det går mye omgangsyke om dagen og jeg har et par konkrete spørsmål. Har du noen gang hatt omgangssyke glemmer du ikke hvordan det er. Men hvordan kan du unngå smitte når kanskje halve familien er nede for . Høst og vinter er høysesong for omgangssyke. Omgangssyken smitter ved at du får viruset inn i munnen.


Omgangssyke skyldes en virusinfeksjon i tarmen, og er svært smittsomt. For å unngå smitte av omgangssyken er det viktig med god . Og hvorfor er det nesten umulig å unngå smitte? Som de fleste antagelig vet, er det virus som står bak omgangssyke.


Noen enkle råd kan faktisk redde deg og andre fra å bli smittet. Hvordan skal man så unngå å selv bli smittet? Mitt beste råd er ekstremt god håndhygiene!

Egne håndklær til den syke, god håndvask, . Dobbelt så mange sliter med omgangssyke i år som i fjor. Det finnes mange gode råd for hvordan man skal unngå smitte - og god . Ofte blir hele familier smittet av omgangssyke omtrent samtidig. Kan man forebygge Omgangssyke hvis man drikker Biola eller tar tilskudd av. Det er ingen fare for smitte så lenge du selv tar forhåndsregler, unngår å drikke . God håndhygiene: Det mest effektive tiltaket for å unngå smitte av omgangssyke i barnehagen er et strengt regime for håndhygiene.


Hold barnet hjemme: Dersom barnet ditt får omgangssyke skal du holde det hjemme i 48. Men du kan gjøre enkle tiltak for å unngå smitte. For dager siden - Vi er inne i høysesongen for norovirus, som er en av de vanligste årsakene til omgangssyke - eller spysjuke. Unngå å bli smittet av omgangssyka Det er flere virus som kan føre til omgangssyke.


Les også artikkelen: Omgangssyke med Norovirus. Rådene for å unngå å bli smittet, er enkle, men det trolig det eneste som . Inkubasjonstiden er 12-timer, det vil si tiden fra smitte til utbrudd av sykdommen. Man kan unngå omgangssyken gjennom god hånd- og mathygiene; Vask .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg