tirsdag 9. januar 2018

Apotek søndag

Noen apotek har søndagsåpent med begrenset åpningstid. Se hvilke apotek som har egen hudpleiesalong og tilbyr hudpleietjenester. BufretLignendeApoteket er samlokalisert med Legevakten på Lillestrøm og har åpent alle dager i.

Fredag: 09:- 18:00; Lørdag: 12:- 18:00; Søndag: 12:- 18:00 . Den eneste siden med åpningstider og kontaktopplysninger til alle apotek i Norge. Tjenester ved Boots Apotek Drammen Legevakt . Vitusapotek er en landsdekkende apotekkjede med 2apotek og 15medarbeidere som liker å bruke sine .

Apoteket er vaktapotek for Bergen og omegnskommunene, og har utvidede åpningstider. Det finnes flere apotek i sentrum av Tromsø og i byens kjøpesentre. Austadbygget) er Vaktapotek og er åpen på søndag og helligdager fra kl. Haldensere som MÅ på apoteket på søndag må reise til Fredrikstad.


Apotek Nordstjernen i Korsegata midt i Ålesund sentrum har åpent. Noen som vet om det fortsatt er apotek som er søndagsåpent i sarpsborg eller må vi reise til fr. Apotek - apotek, bandasje, frisør, legemidler, sko, solfaktor 1 støttestrømper,. På apoteket møder du kun farmaceutisk uddannede medarbejdere, der rådgiver dig i dybden med den faglige viden og menneskelige. Horsens Svane Apotek er en del af Sundhedsteamet i Horsens Sundhedshus.


Nødprevensjon kan kjøpes på apoteket, men kan også kjøpes i enkelte. Hadde ett håp om at det var ett nærmere apotek enn det i Lillestrøm. Apotek på Lillestrøm er åpent søndag til kl 18.


Hos Vitus Apotek på Berja Senteret møter du mange kunnskapsrike ansatte, som trives med å bruke sine faglige kunnskaper for å hjelpe deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg