onsdag 10. januar 2018

Diare i flere uker

Kronisk diaré defineres som mer enn tre daglige tømminger av løs avføring i mer enn fire uker. Skyldes minsket opptak eller økt utskillelse av væske fra tarmen, eller raskere tarmpassasje; Ved flere tarmsykdommer kan det . Diaré kan også være kronisk (mer enn 2-uker).

Dette skyldes en tilstand som kalles irritabel tykktarm, som kan ha flere årsaker. Jeg har i litt i overkant av uker nå hatt veldig mye problemer med magen. Diaré går som oftest over av seg selv etter noen dager. Når diaréen ikke går over etter en uke, ved dårlig allmenntilstand og feber, kan det tas en prøve av .

Noen opplever å ha diaré i flere måneder, ja til og med år. Blod i avføringen; Hvis diareen fortsetter i mer enn 1-uker; Fare for uttørring . Får resultater av de siste prøvene i midten av kommende uke, så jeg. Gikk med diare i flere måneder før det ga seg og selv om det nå er . Dette kan føre til diaré, også flere uker etter avsluttet antibiotikabehandling. Når diareen vedvarer i mer enn et par uker, snakker vi om langvarig diaré, eller.


Kronisk diaré kan være tegn på flere sykdommer og tilstander, blant annet . Diaré er løs og hyppig avføring, og skyldes svært ofte virus eller bakterieinfeksjon. Diaré som ikke går over eller bedres innen noen dager til uke; Kraftig diaré .

Når man er i utlandet kan en fremmed bakteriekultur også gi diaré. Langvarig diaré og løs mage (2-uker) kan også skyldes allergi, kronisk betennelsessykdom . Ved langvarig diaré (2-uker) bør barnet også legeundersøkes, likeledes hvis. Forstoppelse og diaré har de fleste erfart. Nå har jeg hatt diare' i langt over en uke, og er skikkelig lei.


Men som flere over her sier, det fjerner bare symptomene og ikke årsaken. Alt fra hver dag til flere uker med normal avføring. I høst hadde jeg diare hver dag i 5-uker og gikk til legen. Diaré kan også være kronisk, det vil si at den har pågått i mer enn 2-uker.


Diaré kan skyldes flere ulike faktorer som for eksempel orm, raskt fôrskifte, . Langvarig og tilbakevendende diaré, mageknip og problemer med å fordøye fet. Om du svarte ja på ett eller flere av disse spørsmålene kan det være en type.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg