mandag 22. januar 2018

Ppiller sikkerhet

P-piller skal tas hver dag, med eller uten pause mellom to brett. Dersom du har mensen når du starter på brettet er du sikker fra første pille hvis du starter innen . P-piller er så og si 1 sikre hvis de tas hver dag. Da bør kondom brukes i tillegg i sju dager før man er sikker på pillene alene igjen. P-piller er i utgangspunktet en veldig sikker prevensjonsmetode, men sikkerheten blir mye dårligere om du glemmer å ta en eller flere av p-pillene på brettet, ved . I dag kan du velge mellom alt fra p-piller, p-plaster, p-ring, p-sprøyte, p-stav og. Det er imidlertid en metode som er 1prosent sikker i forhold til ikke å bli gravi.


Desverre er bivirkninger (uheldige virkninger) ved å bruke p-piller ikke helt . P-piller inneholder en kombinasjon av to stoffer som virker på. Alle p-piller inneholder det samme østrogenlignende stoffet,. Disse skiller seg fra hverandre med tanke på sikkerhet, brukervennlighet, . Hvor sikkert er egentlig p-piller, i forhold til kondom og også annen. Ingen prevensjonsmidler utenom sterilisering har 1 sikkerhet. Starter du med p-pillene den første eller andre dagen i en menstruasjon er du sikker fra første pille.


Ved oppstart utenom dette må du vente en . Helse: Hei, lurte på hvor sikkert p piller er?

P-pillenes sikkerhet avhenger også av hvor flink brukeren er til å ta dem på korrekt ti . Jeg skal begynne med p-piller i morgen for første gang, og fikk høre av helsesøster at jeg skal begynne med. Og det er ikke en sikker periode vis du regner slik. Burde jeg ta en angrepille for sikkerhets skyld? Er det noen som har peiling på p-piller og slikt?


BIIPMAG): Det er ikke alltid like lett å vite om p-pillene du bruker er 1prosent sikre. Les spørsmålene som de fleste kvinner stiller . Hvis det går mer enn timer mellom hver pille, tar det sju dager før du igjen er sikker. Nei, så lenge du tar p-pillene som du skal, er du sikret mot graviditet hele.


Blant ti tusen unge kvinner som ikke bruker p-piller, vil to få blodpropp hvert år. Husk at p-piller ikke beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer. P-ring er et prevensjonsmiddel som inneholder de samme hormonene som p-piller (østrogen og gestagen).


P-pillen gjør at kroppen tror du er gravid og dermed lar den ikke eggene bli. Om lag av 1kvinner som bruker p-piller vil bli gravid i løpet av et år. Alle som ønsker et prevensjonsmiddel med høy sikkerhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg