tirsdag 9. januar 2018

Bruk av canesten under graviditet

Graviditet: Canesten skal brukes med forsiktighet under graviditet, spesielt i første del av svangerskapet (1. trimester) og kun i henhold til legens forskrivning. Kjøpte Canesten i dag, og leste på pakningsvedlegget nå at man måtte konsultere lege før man brukte det ved graviditet. Tror jeg har fått soppinfektsjon eller noen annet kjekt.


Ang sopp i underlivet og bruk av Canesten - Anonymforum. Diflucan, noen som har fått skrevet ut det under graviditet. Har hittil i svangerskapet vært svært plaget av sopp i underlivet.


Underlivssopp er vanlig hos gravide på grunn av deres økte nivåer av.

Canesten vaginaltabletter og krem, men gravide skal ikke bruke . Det klør og stikker regelmessig i underlivet(har gjort det i mange er å bruke en stikkpille (vagitorium) i skjeden, for eksempel Canesten , 500 . Kløe og svie i underlivet skyldes mest sannsynlig en helt ufarlig soppinfeksjon. Gravide har økt risiko for underlivssopp, og kan bruke Canesten . Pevaryl kan brukes under graviditet, Daktar bør IKKE brukes under graviditet. Jeg har gått på kur ca hver uke i snart uker (Canesten).


Canesten og graviditet, må jeg kontakte lege? Svangerskap, barn og familieliv › Svangerskap og fødselBufretLignende28. Det er ikke farlig å bruke canesten når man er gravi så lenge man ikke.


Jeg slet med sopp infeksjon under mitt første svangerskap, er nå 5 . Sopp i underlivet når man er gravidinnlegg4. Svangerskap og fødsel › Komplikasjoner og plagerBufretLignende23. Vi gravide er jo ekstra utsatt for dette under svangerskapet.


Men leste for lenge siden inne på SG at man ikke skulle bruke Canesten mot sopp . Soppinfeksjon i underlivet er svært vanlig og de fleste kvinner vil oppleve å få en. Canesten 500mg vaginaltablett og krem 1+20g.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg