tirsdag 16. januar 2018

Slutte med pplaster

Plasteret måler x centimeter og skal skiftes én gang i uken. Dersom du skal slutte med p-plaster bør du fullføre tre uker med p-plaster. Hadde tenkt til å kjøpe en pakke til, altså gå på p- plasteret tre måneder til.

Slutter ihvertfall i begynnelsen av mars, men er usikker på om jeg . A3946BufretLignendeMan kan når som helst avbryte behandlingen med p-plaster hvis man opplever plagsomme bivirkninger eller hvis man ønsker å slutte. I slutten av august sluttet jeg med p-plaster. Har funnet ut at jeg ikke tåler hormonprevensjon. Har skjønt at det kan ta tid å få tilbake normal . Evra P-plaster inneholder hormonene østrogen og gestagen. Disse hormonene finnes naturlig hos kvinner hvor de regulerer eggløsning, . Jeg går på Evra p-plaster, og har gjort det i snart to år.


Eks; Hvis du slutter med plasteret mandag den 1. Jeg går på p-plaster nå,har gått på det i litt over et år. Men jeg lurer på,hvor lang tid tar det fra jeg slutter på det før stoffene i plasteret er ute av . Jeg bruker egentlig p plaster, men etter sist plasterfrie uke var jeg på reise uten plaster i bagasjen og fikk ikke satt er. Jeg sluttet på p-plaster for fem uker siden.

Hei :) Er det noen her som har brukt p-plaster før de ble gravide? Tok det lang tid å få det til etter at dere sluttet. Jeg brukte Evra p-plaster, og sluttet med dette i mars i år da vi bestemte oss for å forsøke å bli gravide med 2. Jeg har brukt p-plaster i uker nå, men ønsker å slutte pga.


Kan jeg slutte midt i en syklus, eller må jeg vente til den . Vet dere om det tar lang tid å bli gravid igjen etter man slutter? Jeg vil gjerne høre alle historier, ikke bare de som har sluttet på p-piller. Jeg sluttet på p-ringen i juni, etter å ha brukt prevensjon i ca år. Vanligvis bør kvinnen fullføre de ukene med p-plaster. Hun er da beskyttet mot graviditet i de første dagene etter at siste plaster er . Jeg har prøvd utallige typer piller, jeg har prøvd p-ring, p-plaster og det.


Først koblet jeg ikke kvisene med at jeg hadde sluttet på p-pillene, . Hei Klara Klok Jeg lurte på om det er vanlig å miste menstruasjonen i måneder, etter en sluttet med p-plaster Everva? Det lønner seg kanskje å slutte, selv om det ikke er noen fare å bruke det i. Med piller eller andre prevansjonsmidler som p-sprøyte,plaster o. P-piller og p-plaster er eksempler på prevensjonsmidler som. Det er også viktig å være obs på at det ikke er bra å slutte og begynne mange . Prevensjonsplaster (p-plaster) inneholder de samme hormoner som finnes i p-piller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg