tirsdag 30. januar 2018

Beautytrend strømmen

Salonger innen skjønnhet og velvære i Oslo og . BeautyTrend Figurforming, behandlinger(Pakkepris). Spa pedikyr med lakkering og parafinbehandling: En luksusbehandling for dine føtter.

Velkommen til BeautyTrend i Strømmen for skjønnhetsbehandlinger. Jeg var selv på Beuty Trend på Grünerløkka som holder til i Markveien 3 men det finnes også Beauty trend Strømmen, Beauty trend Asker . Ordinært 6kr hos Beautytren din deal: 2kr. Profesjonelle behandlere; To avdelinger - velg selv hvilken som passer best: Strømmen eller Kalbakken .

Shellac med dagers perfekt holdbarhet hos Beauty Trend. Beauty Trend har salonger, som ligger i Asker, Strømmen på Grünerløkka og Kalbakken.

Brasiliansk voksing for kun 1kr hos Beauty Trend! Beauty Trend har salonger, som ligger i Strømmen, på Grünerløkka og Kalbakken. Ordinært 2kr hos Beauty Tren din deal: 9kr. Beauty Trend har salonger, som ligger i Asker, Strømmen, Grünerløkka og Kalbakken. BeautyTrend har vært en formidabel suksess siden de åpnet dørene til sin første salong i. Strømmen Storsenter er Norges største kjøpesenter med 2butikker, virksomheter og spisesteder, kun min fra Oslo og min fra Gardermoen.


BeautyTrend søker en person som skal jobbe mest på Strømmen, og litt i andre avdelinger med manikyr, pedikyr, negler, vipper og voks. Hudpleiegrossisten AS, Beautytrend AS, Vefto. Lokaler i Støperivei en 20Strømmen, ble leid av Vefte AS,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg