mandag 15. januar 2018

Spedbarn hard mage

Hva gjør du når små barn (0-år) har hard mage? Spedbarnet kan ha forstoppelse hvis avføringen er hard eller pellet-liknende. Er babyen plaget med hard mage kan du høre med helsestasjonen om tips du kan .

Treg mage er ikke enkelt om det gjelder en selv eller babyer og barn. Det er vondt, man blir sur og grinete og ikke lett å ha med å gjøre. Etter hvert som barnets kost består mer og mer av fast føde, kan hard mage skyldes væskemangel. Dersom avføringen blir hard eller det går mer enn dager mellom hver avføring hos spedbarn som får morsmelkerstatning, bør tiltak iverksettes for å hindre en .

AnonymforuVirker som om babyen min har veldig treg mage, han trykker og skriker og trykker og skriker . BufretDet er flere årsaker til hard mage. En baby kan for eksempel få forstoppelse ved overgangen fra morsmelk til morsmelkerstatning. Treg mage er jo vanlig problem for babyer i det de går over fra morsmelk til fast føde. Men vi har ikke treg avføring men rett og slett . Lillegutten min på måneder har fått skikkelig hard mage. Det kommer bare noe bittesmå steinharde klumper nå og da.


Snuppa vår har helt siden hun var ca en uke gammel hatt svært sjelden avføring. Stakkars Plonkeliten, hun har den tregeste magen i hele verden.

Gutten vår hadde stadig hard mage etter at vi introduserte fast føde, men det . Tok ts soyaolje i melken i dag og da kom det hard avføring. Hvis barnet ofte ble litt hard i magen ville jeg satset på sviskesaft. Jenta mi er måneder, og har slitt med magen i det siste Hun begynte med fast føde når hun var måneder, og har vært litt hard i magen til . Når jeg sier har ja så mener jeg virkelig hard.


Det kommer bare et par tre kuler om dagen. Han har ikke kolikk, men strever veldig mye med magen. De fleste barn opplever treg og hard mage i større eller mindre grad.


Her kommer noen tips som kan forebygge og hjelpe på fordøyelsen. Ved forstoppelse har barnet sjeldnere avføring enn vanlig og den er har tørr og vanskelig å. Mang en far og en mor har stått rådville over barnet sitt når barnet har hatt hard eller løs mage, og ikke visst hva de skulle gi dem å spise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg