mandag 29. januar 2018

Kuldekrem 2016

At barnet bør bruke kuldekrem uten vann i er bare en myte. Det var gruppen som brukte kuldekrem som fikk flest frostskader. Her er siste nytt fra kosmetikkbransjen angående bruk av kuldekrem.

Det viktigste du kan gjøre for å unngå frostskader og sprengte blodkar er å . Ikke smør deg i ansiktet med kuldekrem eller fuktighetskrem når du skal ut i kulda, sier professor Christensen. Kuldekremer verken beskytter mot, eller forhindrer, frostskader. Kremen legger seg imidlertid som et beskyttende lag over huden og reduserer fordamping av .

Derfor bør du bruke en fet krem i stedet for kuldekrem på babyen og barna når det er kaldt ute. Kuldekrem er omdiskutert, og du bør tenke deg godt om før den påføres bar hud som skal utsettes for. En kuldekrem inneholder fett og oljer som legger seg som et beskyttende lag på huden slik at den blir mindre tørr. Kuldekrem beskytter ikke mot frostskader.


Det viktigste du kan gjøre for å unngå frostskader og sprengte. Dette er av våre bestselgere og det er ikke uten grunn. Karmameju Calm Balm har vist seg å være et ekte multiprodukt.


Når det gjelder kuldekrem, et det ett spørsmål som gjelder; med eller uten vann?

Apotektekniker på Boots Apotek i Bodø, Carina Torbjørnsen . Det viktigste du kan gjøre for å unngå frostskader og sprengte blodkar er å kle ansiktet med . Postet november 20i Look At Me Blogg. Klimakrem for alle hudtyper som gir en unik beskyttelse mot ekstreme klimaforhold – ideell kuldekrem. Suki Ultra Protect Body Balm kommer nå også uten essensielle oljer! Dette gjør den enda mildere enn den originale oppskriften. Jeg har fått flere spørsmål fra lesere om hva en kuldekrem er?


Hva er forskjellen på den og andre kuldekremer? Kuldekremer er et omdiskutert tema, og effekten dertil. En kuldekrem skal beskytte huden slik at den holder seg myk og smidig. Det er ulike meninger om virkningen av kuldekremer.


De fleste eksperter mener at det har liten hensikt, mens de som bruker det føler at det har . Men er en fet kuldekrem nødvendigvis det beste valget?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg