mandag 15. januar 2018

Nyfødt navle blør

Navlen hos nyfødt - Skravlesiden - Forum - Klikk. BufretDet er helt normalt at navlen blør og væsker litt. En nyfødt baby kan ha lange og skarpe negler, og når den vifter med armene, er det fort gjort å klore seg i . Jeg har en jente på ikke mer enn dager.


Hun er frisk å fornøy men i går begynnte hun å blø litt fra navlestumpen. Det er vanlig at den væsker noe, og også blør litt. Her fallt navlestumpen av etter dager og hun blør fortsatt litt fra den.

A403BufretLignendeNyfødte sover store deler av døgnet, men trenger likevel massevis av nærhet og. Det er helt normalt at det blør litt fra navlen, men hvis det kommer mye blod . Lillegutts blødde litt og da fikk vi beskjed om å rense forsiktig med saltvann. Det er imidlertid store forskjeller på hvor ofte nyfødte barn spiser. Barnet har vanligvis en tynn strikk rundt navlestumpen for å hindre blødning.


Hygienen til nyfødte er svært viktig, spesielt rundt navlestumpen. Vær spesielt nøye med området nederst på strengen som er nærmest navlen. Hva som skjer med navlestompen etter fødselen ser du her:).


Han blør litt utfra navelen enda, er det normalt?

Efter fødslen sidder navlestumpen tilbage, få jordemoderens viden om pleje af navlestumpen og af navlen den første tid efter fødslen. Gutten min er litt over uke og når jeg skulle vaske navlen i dag med. Så lurer jeg på om det er normalt at det væsker og småblør litt fra navlesåret, før stumpen har falt av. Riktig pleie av en nyfødtes navlestreng er ganske viktig. Hvis navlestrengen er skikkelig ivaretatt, kan det føre til infeksjoner, arr og andre problemer med magen . Andre spesifiserte navleblødninger hos nyfødt.


Intrakraniell ikke-traumatisk blødning hos foster og nyfødt . En nyfødt navle blod - det betyr ikke at barnet vil miste mye blod. Hvis det tørre første navlen periodisk blør, bør den smøres med en alkoholisert løsning av . Etter fødsel fødselslege binde navlen nyfødt, gjør en liten depresjon og skape en form for navlen. Halen av navlestrengen med manken, og i . Babyens navle kan blø litt i dagene etter fødselen.


Men hvis barnets navle holder blødning uker etter . I løbet af den første uge er der nogle små, praktiske ting omkring det nye barn, der er gode at kende til. Hovedsageligt handler det om at være opmærksom, . Både før og efter, at skorpen er faldet af, kan der komme lidt blødning fra navlen, det ses ofte ve at der sidder lidt blodrester på undertrøjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg