torsdag 26. april 2018

Hvordan ta klamydiatest

Hvordan skjekker vi om man kan få barn , må man gjøre det hos en lege eller kan vi ta urin test på det også eller andre tester ? Jeg vil derfor teste meg, men lurer litt på hvordan en klamydiatest foregår og hvor mye. Gå til Hvordan påvises klamydia - Klamydia kan påvises ved å ta prøve fra urinrør, livmorhals, endetarm, halsen eller øyet.

Du kan bestille klamydiatest på Internett eller ta en tur innom helsestasjon eller fastlege. Skal til legen nå på fredag og ta en klamydia-test. Vises det på pakken at det er en klamydiatest?


Svar: Vi sender prøvetakingsutstyret i en nøytral konvolutt hjem til deg. Det er heller ingen vits i å teste deg dagen etter at du har hatt ubeskyttet sex. Det tar minst en uke fra man har vært utsatt for smitte til det vises . Testen tar du hjemme, og den kan benyttes av både menn og kvinner.


Diskret - Klamydiatesten er et alternativ til å ta testen hos legen. Dersom du er i Oslo og ønsker å teste deg, enten om du ønsker å ta selvtest eller du ønsker å snakke med helsepersonell, kan du komme på drop-in på Sex og . Symptomer på klamydia; Hvem bør ta klamydiatest? Behandling av klamydia; Dine rettigheter ved klamydia; Når bør du kontakte lege . Ved en vanlig urinprøve skal du ta amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp;amp.


Men så tenkte jeg at det sikkert er lurt å ta en klamydiatest, siden jeg går på p-piller og vi ikke.

Min lege tar alltis GU fra livmorhals, han stoler ikke på urinprøve. Du gjør jo ingenting, hvordan kan du være så sliten da? Klamydiatest hos legen er GRATIS, også behandlingen er GRATIS. For å ta klamydiatest, tisser du i en kopp.


Det er gratis å teste seg for kjønnssykdommer. Har du hatt det ekstra hyggelig i ferien, eller vært ute på eventyr i fadderuka? Det tar 5-dager fra man blir smittet til man eventuelt utvikler symptomer.


Det er også mulig å bestille klamydiatest via internett som du får tilsendt hjem hvor du må sende prøvene inn. Alle som er seksuelt aktive og skifter partner, bør ta en klamydia test,. Har du blitt smittet med klamydia tar det nemlig opp til TO UKER før testen fungerer. Bestill klamydia-test fra Haukeland i Bergen.


I dag har jeg tenkt til å ta opp et viktig tema; klamydia! Klamydia er en infeksjon du får i underlivet, og du kan i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg