onsdag 4. april 2018

Åpningstider grunerløkka

Grünerløkka er et spennende og annerledes handlestrøk med mange små, uavhengige butikker som tilbyr. Merk at de fleste av de små butikkene har begrensede åpningstider og noen har. Foruten bruktbutikker er det mange andre små butikker på Grünerløkka, et .

På Grünerløkka er mange av klesbutikkene, også kjedebutikker, åpne på. Hun har ingen faste åpningstider på søndager, men liker både . Behandlinger utføres også utenom ordinære åpningstider. Grunerløkka har ennå et godt utvalg av butikker og på denne siden finner du hva.

Butikker - butikk, butikker, mat, kolonialvarer, coop, kjøpesenter, matforretninger, matvarer, shopping, butikksenter, dagligvarer - Finn firmaer, adresser, . Hos oss finner du det meste du trenger til. Hverdager: 08:- 00:00; Lørdag: 08:00 . Finn åpningsti kontaktinformasjon og tjenestetilbud ved Helsestasjon for ungdom (HFU). På Grünerløkka i Oslo holder de fleste småbutikkene søndagsåpent.


I utgangspunktet trengs det ingen offentlig regulering av åpningstider.

I Oslo finner du oss på Grünerløkka, Majorstua og Skøyen. Under finner du detaljert informasjon om våre butikker, våre åpningstider og kontaktinformasjon. Emil Bratteste holder fire konserter med fire forskjellige duoer på Deichmanske bibliotek, Grünerløkka, i uke 4. Velkommen til en hyggelig handel hos Fretex på Grünerløkka. Vi har akkurat fått inn en kjempestor strikket ape.


Besøksadresse: Postboks 2105OSLO; Telefon: 04560. Vi etablerte oss på Grunerløkka i 201 og dette er det første stedet vi begynte med pizza, vin og øl på kveldstid. AniCura Dyreklinikk Grünerløkka er den lokale klinikken for alle smådyr på. Velkommen til veterinærene på AniCura Dyreklinikk Grünerløkka.


Hjemmel: Fastsatt av bydelsutvalget Grünerløkka 4. Klikk på bildet nedenfor for oversikt over typer solsenger i dette solsenteret, og bilder fra senteret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg