onsdag 18. april 2018

Klippe hull i smokken

For at tenner og kjeve fortsetter å utvikle seg som de skal, er det på tide at barnet ditt slutter å bruke smokk. For disse barna (og mødrene) kan en smokk effektivt møte suttebehovet. Lettere avvenning: Når barnet skal vennes av med suttingen, er det .

For tiden er smokk – og da spesielt avvenning av smokk – noe som opptar. For det er det som skjer med smokkene her i huset; de blir gitt til . Avvenning babyen fra smokk er ikke så skremmende en oppgave som du kanskje tror. Faktisk, vi foreldre er raske til å tro at våre barn ikke er like holdbare som .

Sist publiserte artikkel er: Slik får du barnet til å slutte med . Vi kan ikke gi én oppskrift på hvordan man får barnet til å sove. Tiden får vise hva det blir til, men avvent burde hun ha vært for lenge siden. Avvenningen av smokk gikk temmelig greit.


Mange babyer verden over sover godt selv om de ammes i søvn, trenger smokk eller blir vugget av far hver kveld. Det er helt naturlig å amme, bysse, vugge eller . Det er mange som har sterke meninger og følelser om bruk av smokk. Først må vi forstå hvorfor barn er såDe elsker sin smokk.


Alle barna fortsatt suge refleks utvikler seg i livmoren. Det er svært viktig for en god utvikling og helse. Et enkelt knep være å klippe hull i smokken - da mister barnet fort interessen! Har du et tips til hvordan du får barnet til å slutte med smokk? Skulle gjerne ha fått henne til å slutte med smokken, men det er ikke så lett.


Kan det være noe lurt å klippe hull i smokker som skal brukes? Flasker og hull i smokken - Graviditet, spedbarn og. Smokke-slave - CasaKaos - En foreldreblogg for uperfekte foreldrecasakaos. Nå hadde han på toppen av det hele blitt avhengig av to smokker.


Vi klippet små hull i smokken, da var den ikke så god å sutte på lengere -:) . Enten barnet ditt kaller sin beste venn for smokk, tutt eller sutt - her får du gode råd for avskjeden! Noen klipper hull i tuppen, andre smører sitron på smokken. I dag ville min man prøve å få henne til å sove uten smokken, men da ble det gråt og hun. Så nå er lillegutt veldig obs på at den ikke skal klippes.


Nå når vi var på ferie i utlandet så ble det hull i smokken (hun har bare en) og da vi . BufretLignendeBarn bør slutte med smokk før de er tre år, men det er ofte enklere sagt enn gjort. For tiden er smokk – og da spesielt avvenning av smokk – noe som opptar oss. Jeg selv sluttet med smokken etter at den var blitt klippet hull i, . Ta en flaskesmokk og klipp et lite hull i tuppen på smokken. Vær forsiktig så det ikke blir for stort.


Ta en ernæringssonde eller sugekateter, på ca. Smokk bruker han mest når han skal sove og litt utover dagen når han er.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg