torsdag 12. april 2018

Oslo stasjon

Du finner oss i det gamle Østbanekvartalet på Oslo S. Gjestene kan vente seg et spektakulært storbyhotell med klare referanser til New York. Oslo_sentralstasjonBufretOslo sentralstasjon (Oslo S) ble åpnet 1.

Oslotunnelen ble tatt i bruk og eies av Rom Eiendom. Den er Norges mest trafikkerte jernbanestasjon målt . BufretAlternativ NSB transport kjøres vanligvis fra Oslo S ved spor 19. Buss-, trikk- Tbane- og taxiholdeplass er like ved stasjonen.

Tog retninger: Forbindelser til hele jernbanenettet i Norge, samt til Sverige og Danmark og videre sørover i Europa. Togstasjon og utsalgssted for togbilletter til reiser i Norge og Europa. Stasjonen har et rikt serveringstilbud nesten døgnet rundt. Oslo Sentralstasjon er den mest sentrale stasjonen i Oslo og er samtidig landets største stasjon.


De fleste fjerntog har dette som sin endestasjon. Fra første dag har togene mellom Oslo og Drammen sust forbi stasjonen, som ligger meter under bakken, . Velkommen til Burger King på Oslo Sentralstasjon. Du finner oss i avgangshallen i Norges største stasjon. I denne restauranten gjør vi vårt ytterste for å servere .

Dokumentarserien Oslo S går tett inn på vekterne som sørger for sikkerheten på et av landets mest belastede områder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg