mandag 2. april 2018

Lysbehandling depresjon

En ny studie tyder på at lysbehandling kan ha antidepressiv effekt. Dersom flere studier viser det samme, kan lysbehandling bli tatt inn i . Lysbehandling ved søvnlidelser og vinterdepresjoner er en relativt ny form for behandling. Dette kan være et symptom på alvorlig sykdom (f.eks. depresjon).


Behandlingen har en gunstig virkning mot depresjoner, spiseforstyrrelser,. Lysbehandling blir som regel gjennomført ved at pasienten sitter med øynene vendt . Lysbehandling er aktuelt ved en rekke søvnlidelser.

Det gjør den ideell til lysbehandling og lampens design får den til å virke. Det er altså det stikk motsatte av mange andre former for depresjon. Lysbehandlingen virker raskt, mange pasienter merker effekt.


Medikamenter kan ikke konkurrere med lysbehandling. SIDE2): Er du en av dem som blir deprimert fra oktober til mars? Lysbehandling kan brukes mot flere typer døgnrytmeforstyrrelser, for eksempel.


I tillegg brukes lysbehandling ved visse former for depresjoner, spesielt såkalte . Jeg har i flere år slitt med vinterdepresjon, men har kommet meg gjennom det (på et vis) uten hjelp.

I tillegg har jeg vært plaget med store . Hos de fleste mennesker forårsaker den mørke årstiden en viss grad av .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg