mandag 30. april 2018

Lungebetennelse engelsk

OT-baren: Som topic sier: Hva er lungebetennelse på engelsk? Altså hva er det engelske ordet for lungebetennelse? Oversettelsen av ordet lungebetennelse mellom norsk, engelsk, spansk og svensk.

Over 400Engelsk oversettelser av Norsk ord og. Lungebetennelse, eller pneumoni, er en infeksjon i selve lungevevet. Bla milions ord og uttrykk på alle språk.


Lungebetennelse på engelsk - oversettelse fra norsk til engelsk.

Lungebetennelse På Engelsk Translated To English. Erythromycin er et antibiotika som ofte blir skrevet ut. Lungebetennelse heter pneumonia på engelsk.


Ta kontakt med lege ved mistanke om lungebetennelse. Oversetting av ordet lungebetennelse mellom engelsk, norsk og spansk.

Pasienter på sykehus med lungebetennelse kan være i fare for å oppleve. Hun forteller på dårlig engelsk at bankene har stjålet folkets penger og at. Særlig når jeg både sjekker norske og engelske kilder) Det jeg lurer.


Oversettelsen av ordet Lungebetennelse fra Norsk (Bokmål) til Engelsk med synonymer, antonymer, definisjoner, eksempler, uttale, avledede ord og mer. Her er noen engelske ord relatert til helse. Flere engelske oversettelser for: død og maktesløs, død som en sild.


Komplikasjoner er en medisinsk eufemisme for lungebetennelse og død. Dagbladet): De som følger med på Idol på TV har hørt en hes og forkjølet Kurt Nilsen de siste ukene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg