tirsdag 10. april 2018

Tigerbalsam effekt

Tiger Balsam har en direkte karutvidende effekt på huden slik at blodsirkulasjonen øker i det behandlede området. Tiger Balsam brukes av idrettsutøvere og . Jeg synes det hjelper masse å smøre tigerbalsam på vonde muskler :smile: Jeg har med stort hell.

Ta den inn under nesen for ekstra effekt. Tigerbalsam (oppr. burmesisk Ban Kim Ewe) er en salve som kommer fra Orientens doktorkunst. Bruk av flere legemidler samtidig kan ha utilsiktet effekt.


Få svar på de mest almindelige spørgsmål om Tiger Balsam her.

Foruden en bevist effekt på lindring af muskelømhe forkølelsessymptomer og insektbi . De fleste kender den lille farvestrålende dåse med den lindrende effekt. I over 1år har Tiger Balsam givet lindring til mennesker over hele verden og . Tigerbalsam skaper egentlig bare en følelse av varme i musklaturen. At tigerbalsam har en fin effekt på stive muskler, og ømme ledd er velkjent. At det også fungerer svært godt på kroppens mer intime deler er nok mindre kjent.


Hei, Har lest at noen smører inn legger og lår med Tigerbalsam før et lengre løp, har dette noen effekt og hvilke? Det er en viss forskjell mellom Tigerbalsam Vit, Rød eller Soft i sammensetting, men ingen merkbar forskjell i effekt. Produktet har en lokal karutvidende effekt i huden og virker først avkjølende, så behagelig varmende som skaper en rask lindring. Finn ut om det egentlig har noen effekt på vond hals. Förutom bevisad effekt för lindring av muskelvärk, förkylningssymptom och insektsbett, godkände Läkemedelsverket även Tiger Balsam Vit som ett läkemedel för . Jeg har en lille bøtte Tiger Balsam stående, og jeg bruger af den med jævne.


Så ideen om at tigerbalsam skulle have den store effekt på . Massage med linnement har gjort underverk för mina underarmar. Har dock inte provat tigerbalsam utan ett annat märke. Tigerbalsam blir av mange brukt mot støle muskler og skal mot det ha en lindrende effekt.


Andre bruker det derimot mot skader og der kan det . Det är inte helt klarlagt hur Tiger Balsam Vit verkar. Kamfer, levomentol och eteriska oljor antas lokalt öka blodflödet och utöva en svag smärtstillande effekt. Någon som vet vad tigerbalsam har för effekt om man tar det under ögonen? Jeg har prøvet tigerbalsam, og jeg havde oplevelsen af at det fik mine. Tiger Balsam er et naturprodukt med høyt innhold av eteriske oljer (plante-essenser).


Tiger Balsam har en direkte effekt på huden. Vi tok med tigerbalsam for å se om de som hevder at denne holde. Tigerbalsam ble utviklet i 1870-åra i Burma.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg