mandag 9. april 2018

Tenner baby søvn

Vi ser at barna blir irritable, klør, sikler og sliter med å sove. Poden sikler og griner – er det tenner på gang? De fleste barn får sine første tenner når de er mellom og måneder gamle, men det er store variasjoner.

Morsmelkerstatning – løsningen for bedre søvn? LES OGSÅ: Slik hjelper du din baby å sove. Det er ingen som sier at store barn våkner på natta fordi defår tenner, legger hun til med et smil.


Babyer får ikke feber av å få tenner, men tennene kommer i større.

Skulle din baby bli veldig plaget og ikke sover om natten går det an å gi paracet slik at babyen får en pause og får hentet seg inn med en god natts søvn. Småtroll 0-år: Har hatt en del urolige netter nå,. Har dere merket noe på deres små før tennene kom? En baby får tenner nede først, og det er de to midterste tennene i. Barnet kan ha lett feber, bli småirritabel og få dårlig søvn når det skjer. IKKE TRASSIG: Når en liten baby ikke får sove, er det en grunn til det.


Nye tenner som bryter frem kan gjøre vondt og gi urolige netter. Vet du hva du skal gjøre når de første melketennene kommer? Barn får som regel sin første tann rundt seks måneders alder.

Gode tannpleierutiner bør innarbeides allerede når den første tannen dukker opp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg