fredag 20. april 2018

Reisetips italia

Italia har mye å by på, og er et av verdens beste feriemål enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser. Her finner du fakta om Italia og masse nyttig ferieinformasjon for deg som skal på ferie til Italia. Se de mest populære feriestedene og bestill ferien i dag på apollo.

På In-Italias blogg om Italia kan du finne råd og tips om alt relatert til ferie og reiser i Italia, og mange artikler om Italia,. Når er det egentlig best å reise til Italia? Italia er alt fra snøkledde alper, myldrende byer, vakre landskap, kunst i særklasse, svale olivenlunder og solvarme strender.


De fleste som reiser til Italia velger de kjente, store turiststedene som alle har hørt.

Alt dette gjør en reise til Siracusa til en virkelig herlig ferie. Likevel lokker Italia, selv om det er mer kjent for andre ting - pasta, pizza, vin, kunst, kultur og moter - enn for sine strender. En reise til Amalfikysten i Italia har svært mye å by på, og før du drar på ferie kan det være greit med noen reisetips.


Amalfikysten har blitt et av de mest omtalte . Camogli på nord-vestkysten av Italia er en koselig og fargerik fiskelandsby som. Vil du reise til Camogli er det lettest å fly til Genova og fortsette videre med .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg