mandag 16. april 2018

Mollusker

Mollusker er utslett med hudfargede, glatte, kuppelformede blemmer, ofte med en sentral nedsenkning (navle). Mollusker er en virusinfeksjon som gir et blemmelignende hudutslett. Mollusker går som regel over av seg selv, men det kan lang tid.


Mollusker (molluscum contagiosum) er en hudtilstand som er vanligst hos barn men som forekommer i alle aldre. Utslettet likner på vorter og kommer av et virus. Mollusker sprer seg svært fort, og viruset blir også regnet som en kjønnssykdom. Mollusker er en veldig vanlig virusinfeksjon, sier hudlege .

Mollusker, eller molluscum contagiosum på fagspråket, er en vanlig virusinfeksjon som skaper små utvekster i huden. Oslo Hudlegesenter tilbyr kort ventetid til hudlege for behandling av mollusker. Mollusker er en vanlig virusinfeksjon som rammer barn og voksne.


Mollusker (Molluscum contagiosum) er ufarlige utslett som man gjerne ser hos små barn, men som kan oppstå i alle aldre. Alle barn møter mollusker og danner antistoffer mot molluskvirus, noen får ingen mollusker. Mollusker (Molluscum contagiosum) er en alminnelig forekommende virusinfeksjon i huden.


Mollusker har små blemmer, eller knuter i huden som symptom. Mollusker er vanligst hos barn i alderen to til . Molluscum contagiosum er en virusinfeksjon i huden som viser seg som små lyserøde, perlelignende knopper .

Mollusker er en infeksjon i det ytterste hudlaget forårsaket av et poxvirus. Mollusken har en myk og blank overflate med en liten grop i midten. Ved ønske om behandling kan molluskene punkteres og desinfiseres med klorheksidin.


Andre behandlingsalternativer er skraping med en skarp skje eller . Mollusker kan referere til: Bløtdyr (Mollusca), en stor dyregruppe. Mollusker (hudsykdom), ufarlig hudinfeksjon hos mennesker forårsaket av Molluscum . Mollusker kan finnas kvar på huden länge, från ett halvår till ett par år. Voksne kan også smittes, hyppigst seksuelt med mollusker i genitalområdet. Personer med redusert immunforsvar, for eksempel AIDS syke, . Mollusker liknar vårtor och är en hudåkomma som orsakas av ett virus som kallas poxvirus.


Mollusker är hudknottror som oftast drabbar barn. Besvär är ovanligt men för snabbare läkning finns behandling på Apoteket. Henrik har fått flere mollusker i området rundt den ene brystvorten. Noen av dem har blitt skikkelig hovne og betente mens andre er ganske .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg