fredag 6. april 2018

Kvalme kjerringråd

Her finner du et kjerringråd som kan hjelpe mot det problemet. Les om hvordan noe så enkelt som en sukkerbit kan . Trenger du kjerringrå tips og hjelp om kvalme, kvalme og omgangssyke, morgenkvalme, gravidkvalme, kløe, bilsyke, omgangssyke, reisesyke, diaré, magesår, .

En som mener kvalme og omgangssyke er det verste som finnes, har send inn noen tips som kanskje kan være til hjelp. Tam Coca Cola (altså uten kullsyre) sies å være en god drikke mot kvalme. Et annet kjerringråd er å blande noen dråper eddik i et vannglass.


Det finnes en hel masse kjerringråd å ta av når det kommer til kvalme, diaré og oppkast, og svært få av dem har dokumentert effekt.

Kvalme er en av de vanligste plagene i svangerskapet. Nesten åtte av ti gravide opplever kvalme. Det er ikke uvanlig å være kvalm, og kvalme er noe alle opplever fra tid til annen.


Kvalme er ubehagelig, men normalt ikke farlig. Noen dager med kvalme er overkommelig, men når det fortsetter i flere måneder kan det bli et betydelig problem. Da er det fort gjort å slenge seg ned på sofaen . Rundt halvparten av alle gravide plages av kvalme, særlig om morgenen. Vanligvis dukker kvalmen opp etter en måneds tid.


Miriam Wicklund har gitt ut flere bøker med kjerringråd.

Kjerringråd mot kvalme - et glass vann tilsatt noen dråper sitron. Selv om du er kvalm og kaster opp trenger kroppen din næring. Hva kan du spise og drikke, og hva bør du holde deg langt unna? Det finnes råd som kan hjelpe mot kvalme når du er gravid. Og hjelper ingen av disse, bør du oppsøke lege.


Du vil fremdeles støte på overtro som påstår at man blir kvalm fordi man egentlig ikke ønsker barnet sitt, eller at det er tegn på at noe er galt med barnet. Er du ofte kvalm, eller kanskje kvalm akkurat nå? Det finnes mange gode råd mot kvalme, og du må selv se på hvilke som passer for deg. Som ellers i livet er vi også her forskjellige i forhold til om de virker eller . Selv om det ikke finnes noen kur mot magesjau, kan ingefærrot dempe kvalmen.


Tekst: Hege Høpfner, Newswire – Foto: Bama . Kvalme og brekninger er forstadiet til oppkast og utløses av impulser som brekningssenteret får fra kroppen. Jeg har gallestein som gjør at jeg er veldig kvalm, store deler av dagen. Som andre sier, ingefær er et godt kjerringråd mot kvalme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg