torsdag 5. april 2018

Cosylan mikstur

Les nøye gjennom dette pakningsvedlegget før du begynner å bruke legemidlet. Etylmorfinhydroklorid mg, sagradabarkekstrakt mg, etanol, sakkarose, benzosyre, hjelpestoffer. Fant en flaske Cosylan i medisinskapet og øynet øyeblikkelig muligheten til å få litt mer søvn.

Tok flere slurker i slengen, og en stor flaske . Kan jeg bruke Cosylan og Stesolid prefill? Cosylan differensierer seg ved å markedsføre seg som en mikstur. Pasienten hadde øvre luftveisinfeksjon og tok en dose Cosylan.

Jeg har til tider litt slim nederst i lungene. Merker det spesielt om morgenen og når jeg slapper av. Merker det da ved at det surkler litt nederst i . Dette er et reseptbelagt legemiddel og krever gyldig resept ved bestilling. Cosylan er en brun mikstur med mentol- og ferskensmak, som helst skal tas ufortynnet.


Ved bruk av miksturen påvirkes hostesenteret i hjernen slik at hosten . R05D AT MIKSTUR, oppløsning: ml inneh. Vedrørende efedrin tabletter og mikstur: se L8.

Akutt hoste i forbindelse med øvre luftveisinfeksjon forekommer hyppig, men det er sparsom dokumentasjon av effekten av medikamentell . Behøver man sterkere hostemedisin, kan man få resept av legen. Cosylan heter den mest vanlige hostedempende medisinen på resept. AnonymforuEller er det skikkelig uheldig, med tanke på evnt overdose? Er max ml cosylan om dagen jeg tar, om jeg tar så mye. Likevel selges det miksturer for flere titalls millioner kroner i året.


Det spesielle med cosylan er at den har etylmorfin som virkestoff. Cosylan og Solvipect Comp demper hosterefleksen ved en direkte effekt på hostesenteret. Noskapin, tabeletter eller mikstur mot tørrhoste.


Summary of Product Characteristics (SPC) for Solvipect comp mikstur og Cosylan mikstur.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg