mandag 8. august 2016

Aloe vera hud

Har huden din hatt litt for mange timer i solen i sommer? Da kan en krem med aloe vera virke lindrende og kjølende. After sun-kremer med aloe vera kan også . Tradisjonell bruk: Aloe vera brukes i mange land som hudlindrende og sårhelende middel.


I ayurvedisk medisin anvendes den innvortes som tonic (styrkedrikk) . Aloe Vera er en fantastisk medisinplante for både hu hår og helse som har eksistert i hundrevis av år og som stadig blir mer og mer populært. I tillegg inneholder aloe vera en type polysakkarider som har en lubrikerende effekt på huden, leddene, hjernen og nervesystemet vårt, og som .

Aloe vera er en plante (sukkulent) med en indre slimaktig masse. Denne massen, eller gelen, brukes som krem på huden. De fleste har fått med seg fordelene ved å bruke aloe vera på solbrent hu men det er visst ikke det eneste området den kan brukes.


Potteplanen aloe vera er glimrende akuttmedisin ved brannsår,. Geleen har vært brukt som hud lotion helt siden Cleopatras tid og har . Aloe Vera forbindes ofte med kremer, men det er en plante som inneholder en saft som er bra for huden. En lett lotion som virker fuktighetsgivende og pleiende, og tilfører huden rikelig med fuktighet og næring.


Jeg hadde et lite uhell med en aloe vera plante jeg ikke har klart å. Og huden min synes å sluke geleen rått, fordi saften forsvant inn i huden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg