mandag 29. august 2016

Fotsopp bilder

Fotsopp er en av de vanligste hudsykdommene og er svært smittsomt. FOTSOPP MELLOM TÆRNE: Nokså langtkommet fotsopp på og mellom tærne. Deretter kan det spre seg som på foten på bildet.

BufretLignendeFotsopp er en av de mest vanlige hudsykdommene. Fotsopp er svært smittsomt og bør behandles. Se vårt temasenter for kampanjer og tilbud.


Bilde av tåene på en fot med fotsopp infeksjon. Fotsopp (tinea pedis) rammer først og fremst ungdommer og voksne, men også barn. Etter en grundig undersøkelse har vi klart å komme frem til noe meget gode veiledere for å bli kvitt fotsoppen som koser seg mellom tærne.


Fotsopp er svært vanlig, og det er faktisk på føttene SOPP PÅ FØTTENE? Fotsopp er svært vanlig, og det er faktisk på føttene vi har flest ulike . Fotsopp (tinea pedis) er en vanlig soppinfeksjon som mange kan pådra seg. Vet du hvilken tilstand personen på bildet har, eller hva som er årsaken til det du . Fotsopp er en infeksjon som kan gi flassende og kløende hud på føttene, men det er vanligvis ikke alvorlig.


Det beste er å behandle infeksjonen så raskt som . Nå som vi nærmer oss vinteren er vi ekstra utsatte for fotsopp, og er du aktiv jogger eller skiløper bør du passe ekstra godt på føttene dine.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg