mandag 8. august 2016

Vondt i hele magen

Har du smerter nedover mot høyre side av magen? Selve utspilingen gjør vondt - også selv om det bare er luft. BufretLignendeVi skiller vanligvis mellom akutte og kroniske magesmerter. Alle som opplever akutt innsettende sterke smerter – enten fra brystet eller buken – bør raskt . Symptomer: Kramper i sentrum av magen som kommer i bølger.


Smertene blir gjerne verre når du spiser, og bedre hvis du går på toalettet. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier, smerter i.

Små barn angir ofte vondt i magen ved infeksjoner andre steder. De vanligste symptomene er smerter og ubehag i øvre del av magen. Skarpe, trykkende smerter eller kramper i magen.


Når du har vondt i magen, sendes denne beskjeden til hjernen. Luft kan være fryktelig vondt, men er ikke farlig i seg selv. Plutselig vondt i magen som kan gi kramper, diare, feber og ubehag som går over etter noen dager, såkalt omgangssyke. Med vondt i magen mener de fleste egentlig smerter som har med tarmsystemet å gjøre.


Tarmene har ikke smertesans slik som huden vår har, . Det som skjer er at man får vondt først i hele magen så går det over til høyre side.

Jeg har veldig sterke magesmerter i nedre del av magen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg