onsdag 17. august 2016

Solkrem

Hvilken solkrem bør du velge for deg eller barna? Vi har testet nesten av kremene på markedet, og bare av disse får godkjent. Forbrukerrådet har testet av årets solkremer.

I år som i fjor er kremene undersøkt for hormonforstyrrende stoffer, allergifremkallende . Alle som har vært skikkelig solbrent en eller flere ganger i livet, vet at det ikke er noe å ettertrakte. Dessuten er bruk av solkrem én av flere . Husk å bruke nok solkrem for å få god nok beskyttelse; gjerne en håndfull til hele kroppen - et barns håndfull til barn, og en voksens håndfull til voksne.

Vi har et godt utvalg av solkrem tilpasset ulike hudtyper og anbefaler normalt fra solfaktor og oppover dersom det er lenge siden du har vært i solen. Leter du etter en spesiell solkrem eller har ønsker i forhold til hva solkremen din skal inneholde? Les om egenskaper i en solkrem og test vår søkefunksjon.


Mange solkremer på markedet inneholder kjemikalier som verken er bra for deg eller miljøet, og flere populære solkremer kommer dårlig ut. Solkrem er en krem som man smører seg inn med før man utsettes for kraftig sol for å forhindre solbrenthet og UV-stråler som kan fremkalle hudkreft. Bredt utvalg av Solkrem, After Sun og Solkrem for Barn. Alltid lave priser og gratis frakt over 29-.


Det er viktig å bruke solkrem – og å bruke den riktig – for å beskytte huden mot skadelig UV-stråling fra sola. Samtidig inneholder mange solkremer stoffer som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg