mandag 22. august 2016

Kronisk bihulebetennelse operasjon

Målet for operasjonen er å åpne opp slik at nese og bihuler blir ventilert. Dersom du plages med kronisk bihulebetennelse, kan våre spesialister. For noen kan det være nødvendig med operasjon for å bedre plagene fra bihulene.

Du kan snakke med legen om å få tatt en intermitterende kur med kortison som beskrevet over, før du evt diskuterer muligheten for operasjon. Og den forvandlingen gikk fort etter at han fikk tilbud om operasjon. Det er vanlig å skille mellom akutt og kronisk bihulebetennelse.


Har vært hos øre, nese hals og fått beskjed om at jeg skal opereres i bihulene på den ene.

Gastritt og operert for kronisk bihulebetennelse. Dersom en er plaget av hyppige infeksjoner eller kronisk bihulebetennelse kan. Nedre aldersgrense for å få utført en slik operasjon, er ved Ringvoll Klinikken . Mne jeg ble operert kun med lokalbedøvelse - hvis du får narkose vil jeg tro det er mye bedre.


Hvordan behandles kronisk bihulebetennelse? Kronisk bihulebetennelse, - Anonymforum - Forum - Klikk. Operert bihulene og har nå tamponger langt oppi nesen. BufretLignendeKronisk tette bihuler og bihulebetennelser.


Du må ta høyde for 5–dager, noe som er betraktelig kortere enn ved tradisjonell bihuleoperasjon.

Personer som opereres for kronisk bihulebetennelse, har klare tegn på immunreaksjoner mot soppsporer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg