onsdag 17. august 2016

Smerter eggløsning

Eggløsningssmerter er smerter som har sammenheng med eggløsningen. Det kalles også ovulasjonssmerter eller midt-cyklussmerter. Når slimet forsvinner har du hatt eggløsning.

Enkelte kvinner får smerter i nedre del av magen eller i underlivet under eggløsning. Den typiske seige, gjennomsiktige utfloden og økt kroppstemperatur finnes hos så å si alle som har eggløsning, men smerter i mage eller over . Jeg får skikkelig vondt når jeg har eggløsning. Bekkensmerter og eggløsning - Skravlesiden4.

Ved eggløsningen brister den største follikkelen slik at egget kan komme seg ut. Smertene ved eggløsning kan skyldes follikel væsken. P-piller hindrer eggløsning, og er derfor god behandling for kvinnene som er plaget med smerter under eggløsningen hver eneste måned. Jeg har aldri hatt smerter ved eggløsning før så er det en dum tanke å tenke at det kan være ett befruktet egg som strever med å komme seg . For å bli gravid er man avhengig av at en eggløsning har funnet sted.


Disse smertene kan variere fra kvinne til kvinne og variere i smertegrad. I går og i forrgårs testet jeg positiv me cb eggløsningstest :D Og selvsagt benyttet anledningen så godt som mulig på soverommet. Nivået av LH-hormonet er også høyt og har hos mange en topp rundt timer før eggløsning. Noen opplever smerter rundt egglederne (såkalt mittelschmerz) ett .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg