fredag 12. august 2016

Fontex angst

Fortsatt har angst etter å ha brukt medisin i kort eller langperiode, stemmer. Fontex tok bort angsten og roet de depressive tankene mine. Har sterk generalisert angst, sosiale fobier og er alvorlig deprimert.

Har prøvd ulike ssri og tca, siden mai-14. Hva Fontex dispergerbar tablett er og hva det brukes mot Vær oppmerksom på. Du kan be dem fortelle deg det dersom de tror at din depresjon eller angst har . Fontex er vanlig å gi til de med bulimi,så ikke tenk på vektoppgang.

Da fontex hjelper veldig mye mot angsten har jeg ikke lyst å slutte. Jeg har angst og det siste halve året har den invadert livet mitt på en måte jeg ikke liker. Fikk først cipralex men le så kvalm av de, nå fikk jeg fontex men det. Jeg har nettopp fått en resept på Fontex av legen min mot tvangslidelser, angst og depresjon.


Min opplevelse med lykkepiller (og helsevesenet)innlegg20. Selvmedisinering mot angst, sosial angst og depresjoninnlegg21. Har gått på antidep medisiner nå i noen år, pga angst og tvang.


Cipramil i sin tid (lenge siden) og gikk over til Fontex (Prozac). Og i ettertid så har jeg fått piller mot angst som heter fontex og de hjelper meg kjempe masse!

Fontex (fluoxetin) er det SSRI-preparatet som er best studert i forhold til bruk under graviditeten. Mer enn tusen kvinner er fulgt opp i systematiske studier, og . Har en kraftig depresjon, vekttap, og angst hele tiden. Har som følge av angst og depresjoner blitt behandlet med Surmontil (1mg pr dag) i vel 9. Synes ikke Fontex virker så bra,er det lurt å sette opp dosen? Får håpe legen der kan finne sterk tablett-type spesifik mot angst, . For en kanskje år siden opplevde jeg depresjon, som ledet til panikkangst. Hvilke andre medisiner kan brukes mot angst annet enn SSRI?


Angst er en normal og nødvendig reaksjon på situasjoner som oppleves som truende eller farlige. Noen ganger kan derimot noen oppleve å få sterk . Beredskab for angst vil ikke kunne udslettes med. Disse midler, som også virker mod angst, påvirker hen-. Cipralex, Seroxat, Fontex, Fevarin og Zoloft).


Effekten av vår tids psykiatriske legemidler, som Prozac (Fontex), Cipralex, Valium,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg