fredag 26. august 2016

Smerter i magen etter måltid

En av fem sliter med trøblete mage, selv om man ikke har en kronisk. Smerter som kommer og går; Smerter kan komme rett etter målti men . Funksjonell betyr at plagene ikke skyldes sykdom i noen organer (ikke-organiske plager), og dyspepsi betyr smerter og ubehag i øvre del av magen. Symptomer: Krampeaktige smerter nederst i magen, som avtar hvis du går på.


Smerten er plutselig og intens, spesielt etter at du har spist noe som . Symptomene kommer typisk etter måltider eller i forbindelse med stress. Symptomene kommer ofte etter at man har spist.

Jeg er veldig plaget med mye vondt i magen, smertene sitter øvre del av mageregionen, og det blir alltid verre under og etter måltider. Klarer ikke finne noen sammenheng mellom smertene. Jeg kjenner også at det rumler en del i magen etter måltidet. Vedvarende ubehag i magen, nedsatt matlyst og tap av vekt er andre varselsignaler.


Symptomene er smerter under og etter måltidet, sugende smerte i . Langvarige eller tilbakevendende diaré; Oppblåst mage; Mageknip; Følelse av ubehag i magen; Kvalme; Problemene forverres etter måltider; Problemene forverres. Har de siste 5-dagene fått vondt i magen hver gang jeg spiser. Måltid kan utløse gallesteinsanfall og pankreatitt. Smerter ved ulcus kan oppstå i fravær av matinntak, .

Men ved kraftige og nyoppståtte smerter, bør man raskt oppsøke lege. Smerter i øvre høyre del av magen kommer ofte fra lever og galleveier,. AnonymforuEller det kan selvsagt være noe helt annet. I dagsittr jeg her nok en gang og det ulmer mye i magen.


Fant ikke noen tråd på dette, så jeg poster denne: I den siste uka har jeg blitt kvalm og fått vondt i magen hver gang jeg har spist mat. Jeg har i noen dager nå ikke spist stort da jeg er kvalm og har en stikkende smerte i magen som forverrer seg når jeg spiser. Magesekken er stiv og utvider seg ikke etter måltidet, noe som fører til at man får smerter i magen etter å ha spist.


Abdominal eller magesmerter etter å ha spist er en svært vanlig tilstand. Noen ganger vil du ende opp med å spise mer mat som skal fordøyes. Intense smerter i nedre del av magen etter å ha spist kan være forårsaket av . Jeg har så lenge jeg kan huske hatt problemer med oppblåst mage.


Hovedsymptomet ved magesår er verkende smerter øverst i mellomgulvet. Dette vil gi kvalme og en følelse av oppfylthet etter måltider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg